HOME -

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

AANGEPASTE WERKWIJZE EN BEREIKBAARHEID I.V.M. COVID-19/CORONA

Momenteel zijn wij genoodzaakt om vanwege de drukte en beperkingen door COVID-19/CORONA een aangepaste werkwijze te hanteren, zodat we u toch zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wij verzoeken u vriendelijk om alleen voor belangrijke zaken contact met ons op te nemen. Hierbij heeft het verlenen van ondersteuning bij problemen onze hoogste prioriteit.

Voor ondersteuning kunt u zoals gebruikelijk ons storingsformulier gebruiken. Schenk daarbij alstublieft aandacht aan het compleet en duidelijk omschrijven van de storing en vul alle velden compleet in. Alleen op die manier kunnen wij u direct van de juiste ondersteuning voorzien. Het storingsformulier is te bereiken via: http://www.computergamer.nl/support

Momenteel zijn wij uitsluitend per e-mail bereikbaar en reageren wij ook niet op terugbelverzoeken.

Overige vragen, zoals aankoopadvies, verzoeken wij u via het contactformulier te stellen. Deze vragen worden zo snel mogelijk beantwoord, maar gezien de drukte kunnen wij hier niet direct op reageren.
De snelheid waarmee u een reactie van ons kunt verwachten is mede afhankelijk van de compleetheid of complexiteit van uw vraag of verzoek. Hierbij geldt; hoe duidelijker uw vraag of verzoek - hoe makkelijker en sneller door ons te beantwoorden.
Wacht een reactie op uw bericht alstublieft geduldig af. Het herhaaldelijk versturen van dezelfde vraag (ook via meerdere kanalen) werkt averechts en zorgt enkel voor extra drukte en vertraging.

Bestellingen, retouren en reparaties worden op dit moment zonder (grote) vertragingen verwerkt. Houdt echter voor de zekerheid wel rekening met eventueel een vertraging in de bezorging door drukte bij de vervoerders.

Het is niet mogelijk om ons te bezoeken. Dat is altijd al het geval geweest, maar hierbij benadrukken wij dat er momenteel geen uitzondering wordt gemaakt. Alle leveringen, retouren en reparaties worden uitsluitend per pakketpost aangenomen en verzonden.

Zodra de situatie en de drukte het toelaat zullen wij onze bereikbaarheid direct weer verruimen.


U kunt voor vragen het onderstaande contactformulier gebruiken, maar dit dient dus niet voor het doorgeven van storingen. Gebruik daarvoor bovenstaande link naar het storingsformulier.