HOME - Reviews en ervaringen

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Reviews en ervaringen

Wij horen uiteraard heel graag dat onze klanten tevreden zijn, maar vooral wanneer u niet tevreden bent horen wij dat graag als eerste om samen tot een oplossing te komen. Neem in dat geval alstublieft contact met ons op, en klik daarvoor hier.

Regelmatig ontvingen wij per email opmerkingen of complimenten over onze service en producten,
daarom kunt u deze nu eenvoudig op deze pagina achterlaten.

Wilt u zelf een opmerking of compliment achterlaten voor op de website?
Klik dan hier of klik op de knop maak bericht aan en plaats uw bericht.

LET OP:  Gebruik deze pagina niet om vragen te stellen, maar gebruik daarvoor het contactformulier.

Perry 21-04-2019 om 14:14:52

Dure game pc gekocht van €2700+ euro. Zeer snelle levering. Goed ingepakt met duidelijke stickers op de doos voorzichtigheid geboden.
Binnen een week wat blauwe schermen gekregen. Contact opgenomen, we werden vriendelijk te woord gestaan. Nieuw geheugen was opgestuurd. Problemen bleven zich voordoen.
Op afstand hebben ze in de computer gekeken en wat aanpassingen gedaan.
Helaas was het probleem niet te verhelpen via afstand. Computer kosteloos retour gestuurd. Problemen zijn opgelost en computer is kosteloos weer terug gestuurd.
Nu de computer 2 weken weer in huis en werkt nu perfect. Ik ben zeer tevreden over de geleverde hulp op afstand en de garantie. Er staat ook duidelijk op de site dat je beter kunt bellen en dat is inderdaad waar. In de ochtend neemt er altijd wel iemand op. Al met al een dikke 10.

Hippo 20-11-2018 om 09:33:08

Vroeger vaak zelf PC's gebouwd, tegenwoordig geen tijd meer voor, dus eerste keer een custom game PC besteld bij ComputerGamer.

Verzending: snel, binnen een paar dagen kwam de computer binnen. Goed verpakt met binnenin de computerkast nog een extra opvullende bescherming, top! Wel een gat in de buitendoos, maar dat is te danken aan onze PostNL.

Kwaliteit: Behoorlijk "customized" uitvoering (SSD ipv HD, meer geheugen, andere voeding, andere kast), maar alle hardware perfect geplaatst, klopte 100%. Top dat er 1x 16GB DDR strip in zit ipv 2x 8GB wat je vaak ziet. Handig indien je later wilt uitbreiden.

Software: Kon direct opstarten, Windows 10 Pro goed geinstalleerd incl. drivers etc. Had niet de allerlaatste Nvidia drivers, maar dat is nitpicking.

Samenvatting: zeer scherpe prijs, goed gebouwd en verzonden, ready for use. Thumbs up!

Wonderponder 04-03-2018 om 12:09:25

Hele mooie computer, goed geleverd en met goede bescherming ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt dat het zo goed verpakt is en goede service

Hans Timmer 20-07-2017 om 11:46:41

Van tevoren nog even contact gehad over het moederbord. Goed advies gekregen en op dinsdagavond een Extreme PC voor mijn zoon besteld. Op zaterdagmorgen geleverd via de DPD. Was erg goed verpakt. Het is een TOP PC ! GTA 5 en andere games lopen als een trein ! Computergamer is een topbedrijf die hun beloften nakomen !

Rida 04-02-2017 om 15:40:52

Ik heb mijn computer ontvangen, hij is helemaal SUPER.
Levering was prima en snel, service is ook helemaal goed.

Simone 06-10-2016 om 16:26:29

Mijn Pc Is super goed! Werkt Prima levering ging ook snel! Ben er heel blij mee :)!

Anoniem 24-07-2016 om 15:49:21

Bedankt voor de zeer vlotte en adequate bediening.
Donderdagavond besteld, en zaterdag al voor de deur!
Eerste indruk van de kwaliteit van de PC is ook uitstekend.